Onze webshop is tijdelijk gesloten terwijl wij alles in gereedheid brengen om onze diensten te verbeteren. Binnenkort zal u kunnen genieten van 24u levering en een nóg groter aanbod aan Doe-Het-Zelf-materiaal

Niko - LED Verlichtingseenheid met automatische aansluiting - voor schakelaars en drukknoppen of installatiekanalen - 230V

Niko -

Deze verlichtingseenheid is voorzien van een automatische aansluiting 230V en een LED en wordt gebruikt voor het verlichten van 230V schakelaars en drukknoppen. Deze verlichtingseenheid kan je ook gebruiken in installatiekanalen.

Beschikbare LED-kleuren: Blauw (170-37123) en Amber (170-37323).

Kies de variatie die je wenst:

Deze verlichtingseenheid is voorzien van een automatische aansluiting 230V en een LED en wordt gebruikt voor het verlichten van 230V schakelaars en drukknoppen. Deze verlichtingseenheid kan je ook gebruiken in installatiekanalen.

Beschikbare LED-kleuren: Blauw (170-37123) en Amber (170-37323).

Gezien vanuit frontaanzicht van de sokkel wordt de LED-verlichtingseenheid langs de achterzijde, met de LED in de linkerbenedenhoek, op de sokkel geklikt. Tijdens het vastklikken van de verlichtingseenheid op de achterzijde van de sokkel is de verlichtingseenheid onmiddellijk aangesloten.
De volgende schema’s zijn hierdoor verlicht: enkelpolig, wissel, drukknop normaal open, drukknop normaal open of normaal gesloten, kruis. Wanneer de verlichtingseenheid geklikt wordt op een tweepolige schakelaar heb je een controlefunctie.

 

Opgelet: de automatische verlichtingseenheid mag niet gecombineerd worden met een verlichtingseenheid met draadjes. M.a.w. zij mag niet gebruikt worden bij dubbele [I1]schakelaars.

INFORMATIE FABRIKANT
Referentiecode Fabrikant170-37X23
Productfichehttp://www.niko.eu/nlbe/niko/producten/accessoires/varia/verlichtingseenheden
PRODUCT INFORMATIE
OnderdeelVerlichtingseenheid
TECHNISCHE INFORMATIE
Voedingsspanning230V
Hoogte38 mm
Breedte43 mm
Diepte28 mm

Combineerbaar met

Dit product kan gecombineerd worden met onderstaande producten.