Onze webshop is tijdelijk gesloten terwijl wij alles in gereedheid brengen om onze diensten te verbeteren. Binnenkort zal u kunnen genieten van 24u levering en een nóg groter aanbod aan Doe-Het-Zelf-materiaal

Niko Original Centraalplaat met HDMI-naar-schroefaansluiting

Niko -

Niko Original White 101-69416 centraalplaat voor contactdoos met HDMI-naar-schroefaansluiting. Dit product wordt gebruikt wanneer in de muur een HDMI-kabel moet worden weggewerkt om een tv met een settopbox of een computer met een projector te verbinden.

Kies de variatie die je wenst:

Niko Original White 101-69416 centraalplaat voor contactdoos met HDMI-naar-schroefaansluiting. Dit product wordt gebruikt wanneer in de muur een HDMI-kabel moet worden weggewerkt om een tv met een settopbox of een computer met een projector te verbinden. De achterzijde van de contactdoos is voorzien van een schroefconnector waarop een HDMI-kabel kan worden aangesloten, waarvan de connector aan één kant afgeknipt is om door een wachtbuis te trekken. Te gebruiken in combinatie met de universele sokkel met schroef- of klauwbevestiging.

INFORMATIE FABRIKANT
Referentiecode Fabrikant10X-69416
Productfichehttp://www.niko.eu/nlbe/niko/artikel/101-69416
Handleidinghttp://www.niko.eu/NIKO/Documents/PM1XX-69416.pdf
PRODUCT INFORMATIE
Product SerieNiko Original
Type WandcontactHDMI-naar-schroefaansluiting
Aantal Contacten1
TECHNISCHE INFORMATIE
Hoogte45 mm
Breedte45 mm

Combineerbaar met

Dit product kan gecombineerd worden met onderstaande producten.