Onze webshop is tijdelijk gesloten terwijl wij alles in gereedheid brengen om onze diensten te verbeteren. Binnenkort zal u kunnen genieten van 24u levering en een nóg groter aanbod aan Doe-Het-Zelf-materiaal

Leveringen en Terugzendingen

De verzending van uw pakket

Pakketten worden door bpost geleverd binnen 2 tot 4 werkdagen na ontvangst van betaling. Deze termijn kan door uitzonderlijke omstandigheden afwijken, als deze situatie zich voordoet zullen wij u per e-mail op de hoogte brengen waarna u eventueel kan beslissen de bestelling te annuleren en een volledige refund te krijgen.

De verzendingskosten omvatten de kosten voor verpakking als ook de verzending door bpost. De kosten kunnen variëren afhankelijk het land van bestemming en de totale prijs van de producten. Voor de juiste prijzen verwijzen we naar de tabel hieronder.

Wij adviseren om uw items in één bestelling te groeperen. Wij kunnen achteraf geen twee aparte bestellingen groeperen in één pakket. Het pakket wordt verzonden op uw risico, maar wij voorzien extra bescherming zodat uw producten niet beschadigd worden.

De bestelling kan met een trackingcode gevolgd worden tot aan uw deur, een link hiernaar ontvangt u per e-mail nadat wij uw bestelling verwerkt hebben.

 < €100>= €100
België€ 7,26 (incl. 21% BTW)GRATIS
Europa€ 12,10 (incl. 21% BTW)GRATIS

Gratis terugzending van een product

Uiteraard kan het voorkomen dat u ontevreden bent over het geleverde product, omdat wij steeds de tevredenheid van onze klanten voorop stellen willen we u er op wijzen dat u als online winkelaar steeds het recht hebt op 14 dagen bedenktermijn.

Indien u één of meerdere producten wenst terug te zenden kan u bij uw accountgegevens >> uw bestellingen het order kiezen waarvan u producten wenst terug te zenden door op 'detail' te klikken en vult u het formulier in onder 'PRODUCT TERUGZENDEN'. Gelieve zo goed mogelijk te beschrijven waarom u uw product terug wil zenden (foutieve/onduidelijke informatie op de website, product voldoet niet aan verwachtingen, ...). Het is uw recht om geen reden te geven voor deze retourzending, indien u van dit recht gebruik wil maken vult u een slash / in dit veld van het formulier.

Wanneer wij deze aanvraag ontvangen maken we een terugzendbon op en voorzien wij u van alle nodige documenten, u zendt uw producten terug en tenslotte betalen wij u het volledige aankoopbedrag terug.

Voorwaarden voor retourzending:

Een product wordt enkel geaccepteerd als het voldoet aan onderstaande voorwaarden, indien niet aan de voorwaarden voldaan is behouden wij ons het recht voor de terugzending te weigeren.

  1. De producten moeten onbeschadigd en ongebruikt zijn, en voor zover dat mogelijk is in de originele verpakking zitten. Op de moment dat u uw product installeert of gebruikt betekent dit dat u het product geaccepteerd hebt.
  2. Alle accessoires, handleidingen, e.a. meegeleverde items moeten eveneens onbeschadigd terugbezorgd worden.
  3. Na het ontvangen van uw terugzend-documenten hebt u 10 werkdagen de tijd om de producten terug bij ons te bezorgen, indien de producten niet binnen deze termijn arriveren is de retourzending ongeldig.

Wij vergoeden zowel de volledige aankoopprijs, de verzendingskosten als eventuele extra kosten die gepaard gaan met het verzenden.

Indien u vragen heeft over leveringen of retourzendingen kan u ons steeds telefonisch of per e-mail contacteren, wij helpen u graag verder.