Onze webshop is tijdelijk gesloten terwijl wij alles in gereedheid brengen om onze diensten te verbeteren. Binnenkort zal u kunnen genieten van 24u levering en een nóg groter aanbod aan Doe-Het-Zelf-materiaal

Eenvoudig bestellen bij de online doe het zelf winkel!

Maak vandaag nog kennis met elektrische materialen.be, de meest uitgebreide online doe het zelf winkel van België. Wij voorzien u van een persoonlijke aanpak bij het online shoppen. Onze medewerkers beschikken zowel over IT- als elektro-ervaring, zo garanderen wij u een platform waar u veilig en gerust uw aankopen kan doen. Wat kan u verder nog van ons verwachten?

  • Kwaliteitsvolle producten;
  • Gratis levering vanaf €100, 00.
  • Persoonlijke service;
  • Toegankelijke technische ondersteuning.

Bent u opzoek naar meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder bij het maken van uw beslissing!

Professionele materialen voor elke doe-het-zelver

Met onze vernieuwde doe het zelf winkel maken we het voor iedereen mogelijk om eenvoudig en snel producten te bestellen. Wij staan al jarenlang bekend voor onze goede dienstverlening en beschikken alleen over de allerbeste materialen. Op deze manier zijn we in staat om een langdurige relatie op de bouwen met onze klanten. Op zoek naar schakelmateriaal, verlichting, lampen of een elektriciteitskast? Aarzel dan niet en plaats vandaag nog uw bestelling in onze online doe het zelf winkel. Wij garanderen u een levertermijn tussen 2 en 4 werkdagen!

Ons team

Ons team bestaat uit gespecialiseerde medewerkers die rekening houden met de allerbeste prijs kwaliteitsverhouding. Door steeds op zoek te gaan naar de nieuwste ontwikkelingen kunnen wij u voor elk probleem een gepaste oplossing bieden. Bent u op zoek naar een online doe het zelf winkel waar u allerlei elektrische materialen kan bestellen? Wacht dan niet langer en bezoek vandaag nog onze webshop!

Plaats een bestelling

Ons aanbod bestaat uit een selectie van kwaliteitsproducten van hoog aangeschreven merken. Dit zijn de producten die gebruikt worden door professionals. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de klantendienst of bel naar volgend nummer :+32 (0) 496 06 91 07. Elektrische materialen.be is de online doe het zelf winkel van België!

bekijk producten