Onze webshop is tijdelijk gesloten terwijl wij alles in gereedheid brengen om onze diensten te verbeteren. Binnenkort zal u kunnen genieten van 24u levering en een nóg groter aanbod aan Doe-Het-Zelf-materiaal

Doe het zelf online shop? Elektrische materialen.be

Maak vandaag nog kennis met elektrische materialen.be, de meest uitgebreide doe het zelf online shop van België. Wij staan al jarenlang bekend voor onze goede dienstverlening en beschikken alleen over de allerbeste materialen. Wat kan u verder nog van ons verwachten?

  • Persoonlijke service;
  • Kwaliteitsvolle producten;
  • Gratis levering vanaf €100, 00.
  • Toegankelijke technische ondersteuning.
  • Levering binnen 2 tot 4 werkdagen

Een gespecialiseerde service

Ons team bestaat uit gespecialiseerde medewerkers die steeds met passie voor hun vak te werk gaan. Door steeds op zoek te gaan naar de nieuwste ontwikkelingen kunnen wij voor elk probleem een gepaste oplossing bieden. Bent u op zoek naar een doe het zelf online shop waar u allerlei elektrische materialen kunt bestellen? Breng vandaag nog een bezoek aan elektrische materialen.be!

Materialen voor elke doe-het-zelver

De doe het zelf online shop maakt het voor elke creatieve doe het zelver mogelijk eenvoudig en snel een bestelling te plaatsen. U kiest de producten en plaatst ze in het winkelmandje, wij zorgen voor de rest! Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Onze klantendienst staat elke werkdag tussen 9.00 en 17.00 uur voor u klaar.

Op zoek naar schakelmateriaal, verlichting, lampen of een elektriciteitskast? Elektrische materialen.be heeft het allemaal! Plaats vandaag nog een bestelling. Wij garanderen u een levertermijn tussen 2 en 4 werkdagen!

Meer informatie?

Wij bieden alleen kwaliteitsproducten van hoog aangeschreven merken. Dit zijn de producten die gebruikt worden door professionals. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de klantendienst of bel naar volgend nummer :+32 (0) 496 06 91 07. Elektrische materialen.be is de doe het zelf online shop van België!

bekijk producten