Onze webshop is tijdelijk gesloten terwijl wij alles in gereedheid brengen om onze diensten te verbeteren. Binnenkort zal u kunnen genieten van 24u levering en een nóg groter aanbod aan Doe-Het-Zelf-materiaal

Doe het zelf shop, voor al uw elektriciteit!

Bent u een doe het zelver, gespecialiseerd in elektriciteit? Dan bent u bij elektrische materialen aan het juist adres. Wij bieden u een zeer uitgebreide webshop waar u alle nodige elektriciteitsmaterialen kunt bestellen. Heeft u specifieke vragen of wenst u meer informatie over het bestellen van producten bij ons? Aarzel dan niet en neem contact op met onze klantenservice!

Materiaal voor elke doe-het-zelver

Wij voorzien u van een persoonlijke aanpak bij het online shoppen. Onze medewerkers beschikken zowel over IT- als elektro-ervaring, zo garanderen wij u een platform waar u veilig en gerust uw aankopen kan doen. Wat kan u verder nog van ons verwachten?

  • Snelle levering;
  • Kwaliteitsvolle producten;
  • Persoonlijke service;
  • Gratis levering vanaf €100, 00.

Wij staan al jarenlang bekend voor onze goede dienstverlening en beschikken alleen over de allerbeste materialen. Op deze manier zijn we in staat om een langdurige relatie op de bouwen met onze klanten. Bent u een doe het zelver gespecialiseerd in elektriciteit? Bezoek dan vandaag nog onze webshop!

Ons ervaren team

Wij werken met ervaren en gespecialiseerde medewerkers die rekening houden met de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding. Door steeds op zoek te gaan naar de nieuwste ontwikkelingen kunnen wij u voor elk probleem samen met u een goede oplossing vinden. Bent u op zoek naar een online doe het zelf winkel waar u alles met betrekking tot elektriciteit kunt bestellen? Wij bieden u een uitgebreid aanbod aan elektriciteitskasten en toebehoren. Neem contact op met de klantendienst voor meer informatie.

Eenvoudig een bestelling plaatsen

Ons aanbod bestaat uit een selectie van kwaliteitsproducten. Wij werken enkel moet hoog aangeschreven merken. Dit zijn de producten die gebruikt worden door professionals. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de klantendienst of bel naar volgend nummer :+32 (0) 496 06 91 07. Elektrische materialen.be is de online doe het zelf winkel van België waar u alles kan terugvinden voor het installeren van uw elektriciteit!

bekijk producten