Onze webshop is tijdelijk gesloten terwijl wij alles in gereedheid brengen om onze diensten te verbeteren. Binnenkort zal u kunnen genieten van 24u levering en een nóg groter aanbod aan Doe-Het-Zelf-materiaal

Verlichting online bestellen bij elektrische materialen

Wilt u (LED) verlichting bestellen tegen een zeer scherpe prijs? Dan bent u bij elektrische materialen aan het juiste adres. Wij voorzien u van een persoonlijke aanpak bij zowel uw winkelervaring als de technische ondersteuning. Om uw winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken trachten wij steeds de klant met raad en daad bij te staan. Onze medewerkers beschikken zowel over IT- als elektro-ervaring, zo garanderen wij u een platform waar u veilig en gerust uw aankopen kan doen. Wat kan u van ons verwachten bij de aankoop van LED strips, (LED) armaturen,(LED) spots, (LED) plafondverlichting of andere (LED) verlichting?

  • Kwalitatieve producten;
  • Persoonlijke klantendienst;
  • Toegankelijke technische ondersteuning.

Bent u opzoek naar meer informatie of heeft u specifieke vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder bij het maken van uw beslissing!

Professioneel materiaal

Met onze vernieuwde webshop maken we het voor alle creatieve doe-het-zelvers mogelijk om professionele en kwalitatieve producten te bestellen. Wij staan al jaren lang bekend voor onze goede dienstverlening en beschikken alleen over de allerbeste materialen. Op deze manier zijn we in staat om een langdurige relatie op de bouwen met onze klanten. Opzoek naar LED verlichting voor in uw keuken of LED plafondverlichting die een zeer lange tijd meegaat? Maak dan kennis met ons uitgebreid assortiment!

Een gespecialiseerd team

Wij beschikken over een team van zeer gespecialiseerde medewerkers die op een innovatieve manier omgaan met de allernieuwste trends en ontwikkelingen. Wij gaan steeds opzoek naar nieuwe oplossingen om u de beste kwaliteit te garanderen tegen de laagste prijs. Heeft u advies nodig over welke lampen u moet kopen om licht in een ruimte te dimmen of wilt u spots kopen die perfect in uw woning passen? Neem dan contact op met het team van elektrische materialen en geniet van onze uitstekende dienstverlening. Geïnteresseerd in LED strips, armaturen of plafondverlichting? Wij zoeken samen met u naar de perfecte oplossing!

Scherpe prijzen, exclusieve deals én u kan winkelen vanuit uw zetel! Wat wilt u nog meer? Plaats vandaag nog uw bestelling en geniet van vele voordelen.

Voor alle soorten verlichtingen, één specialist!

Als u op zoek bent naar verlichting voor uw woning, bedrijfsruimte of voor andere doeleinden bent u bij elektrische materialen aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een zeer uitgebreid assortiment van verlichtingstoebehoren. Maak kennis met enkele mogelijkheden via onderstaande opsomming:

Wenst u meer informatie over onze producten? Wacht dan niet langer om contact op te nemen. Door onze ervaring weten we wat mogelijk is en kunnen we u voorzien van het nodig advies!

Neem contact op!

Ons aanbod bestaat uit een selectie van kwaliteitsproducten van hoog aangeschreven merken. Dit zijn de producten die gebruikt worden door professionals. Heeft u vragen of opmerkingen bij uw aankoop van LED verlichting? Voel u vrij om ons te contacteren. Dit kan via ons contactformulier of telefonisch via het nummer +32 (0) 496 06 91 07.

bekijk producten