Onze webshop is tijdelijk gesloten terwijl wij alles in gereedheid brengen om onze diensten te verbeteren. Binnenkort zal u kunnen genieten van 24u levering en een nóg groter aanbod aan Doe-Het-Zelf-materiaal

Niko Toegangscontrole - Audio-deurbelset met buitenpost, voeding en handsfree binnenpost, 1 belknop, voorgeprogrammeerd

Niko - Ref. 10-010

Deze Niko tweedraadse audioset is samengesteld uit een buitenpost met één beldrukknop, een binnenpost en een voedingsmodule.

Deze Niko tweedraadse audioset is samengesteld uit een buitenpost met één beldrukknop, een binnenpost en een voedingsmodule. De set is voorgeprogrammeerd, zodat u enkel nog de aansluitingen moet maken! De microfoon en luidspreker van de buitenpost zijn regelbaar. De buitenpost is voorzien van een verlicht tekstveld voor personalisatie. Aan de binnenpost kan het volume van de beltoon geregeld en uitgeschakeld worden. De communicatie met de buitenpost verloopt handenvrij. Het deurslot kan rechtstreeks aan de voeding gekoppeld worden. De set is uitbreidbaar met een audiobinnenpost (type 10-505 of 10-520), een audiobuitenpost en een relais 10-831 om een extra poort of hek aan te sturen.

INFORMATIE FABRIKANT
Referentiecode Fabrikant10-010
Productfichehttp://www.niko.eu/nlbe/niko/artikel/10-010
Handleidinghttp://www.niko.eu/NIKO/Documents/PM010-01000.pdf
PRODUCT INFORMATIE
Aantal Bedieningen1 knop/schakelaar
Type DeurbelParlofoon
TECHNISCHE INFORMATIE
Afmetingen Buitenpost (h x b x d)153 mm x 104 mm x 16 mm
Afmetingen Binnenpost (h x b x d)148 mm x 98 mm x 16 mm