Onze webshop is tijdelijk gesloten terwijl wij alles in gereedheid brengen om onze diensten te verbeteren. Binnenkort zal u kunnen genieten van 24u levering en een nóg groter aanbod aan Doe-Het-Zelf-materiaal

Niko Toegangscontrole - Compacte deurtelefoon met hoorn voor opbouw

Niko - Ref. 10-505

Deze Niko compacte deurtelefoon met hoorn wordt gebruikt in combinatie met een audio buitenpost, of als uitbreiding bij een volledige audiokit (Ref. 10-010).

Deze Niko compacte deurtelefoon is standaard voorzien van de volgende functies: een gesprek voeren met een bezoeker, de deur openen, het licht schakelen, het belsignaal in- en uitschakelen, een beltoononderscheid (oproep aan de hoofddeur, oproep aan een appartementsdeur, interne oproep), keuze uit 13 verschillende beltonen, aanduiding van het bezet- en oproepsignaal met indicatieleds, volumeregeling tijdens een gesprek of wanneer de hoorn ingehaakt is. Het toestel wordt bediend met vier functietoetsen en een volumeregelaar. Een van de volgende functies kan worden toegewezen aan de vrije functietoets: een stuurfunctie voor de DIN-railrelais (10-831), een interne oproep, een bel-en-kom-binnenfunctie of een oproepdoorschakeling. Kleur: white.

INFORMATIE FABRIKANT
Referentiecode Fabrikant10-505
Productfichehttp://www.niko.eu/nlbe/niko/artikel/10-505
Handleidinghttp://www.niko.eu/NIKO/Documents/PM010-50500.pdf
PRODUCT INFORMATIE
Type DeurbelParlofoon
OnderdeelAudio binnenpost, met hoorn
TECHNISCHE INFORMATIE
Afmetingen Binnenpost (h x b x d)204 mm x 100 mm x 50 mm

Combineerbaar met

Dit product kan gecombineerd worden met onderstaande producten.