Onze webshop is tijdelijk gesloten terwijl wij alles in gereedheid brengen om onze diensten te verbeteren. Binnenkort zal u kunnen genieten van 24u levering en een nóg groter aanbod aan Doe-Het-Zelf-materiaal
Niko Toegangscontrole - Compacte handenvrije audiobinnenpost voor opbouw Bekijk groter

Niko Toegangscontrole - Compacte handenvrije audiobinnenpost voor opbouw

Niko - Ref. 10-525

Deze Niko compacte handsfree audio binnenpost wordt gebruikt in combinatie met een audio buitenpost, of als uitbreiding bij een volledige audiokit (Ref. 10-010).

Deze Niko compacte audiobinnenpost is standaard voorzien van volgende functies : een gesprek voeren met een bezoeker, toononderscheid voor een oproep aan een appartementsdeur, hoofddeur of interne oproep, licht schakelen, deur openen, volume regelen, beltoon uitschakelen, bezet- en oproepaanduiding met leds. De bediening gebeurt via 5 functietoetsen en een volumeregelaar. De functionaliteit van één toets kan vrij toegewezen worden en deze kan ofwel een stuurfunctie voor relais 10-831 uitzenden, een parallelle oproep zijn, een interne oproep maken, bel-en-kom-binnen functie instellen of een doorschakelfunctie activeren. De communicatie met de bezoeker verloopt handenvrij.

INFORMATIE FABRIKANT
Referentiecode Fabrikant10-520
Productfichehttp://www.niko.eu/nlbe/niko/artikel/10-520
Handleidinghttp://www.niko.eu/NIKO/Documents/PH010-52000.pdf
Technische Instructieshttp://www.niko.eu/NIKO/Documents/PM010-52000.pdf
PRODUCT INFORMATIE
Type DeurbelParlofoon
OnderdeelAudio binnenpost, handsfree (Handenvrij)
TECHNISCHE INFORMATIE
Afmetingen Binnenpost (h x b x d)148 mm x 98 mm x 16 mm

Combineerbaar met

Dit product kan gecombineerd worden met onderstaande producten.