Onze webshop is tijdelijk gesloten terwijl wij alles in gereedheid brengen om onze diensten te verbeteren. Binnenkort zal u kunnen genieten van 24u levering en een nóg groter aanbod aan Doe-Het-Zelf-materiaal

Niko Pure Drievoudige Afdekplaat, horizontaal, centerafstand 71mm

Niko -

Niko Pure staat voor ultrastrak design. Exclusieve materialen zoals bamboe en roestvrij staal garanderen een duurzame en stijlvolle afwerking. Afdekplaten uit natuurlijke materialen kunnen kleine afwijkingen in vorm, kleur en structuur vertonen.

Deze drievoudige afdekplaat is geschikt voor de afwerking van de sokkel voor elke functie, verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Kies de variatie die je wenst:

Niko Pure staat voor ultrastrak design. Exclusieve materialen zoals bamboe en roestvrij staal garanderen een duurzame en stijlvolle afwerking. Afdekplaten uit natuurlijke materialen kunnen kleine afwijkingen in vorm, kleur en structuur vertonen.

Meervoudige afdekplaten bieden je de mogelijkheid om meerdere functies onder één afdekplaat te combineren. Deze drievoudige afdekplaat uit de reeks Niko Pure gebruik je voor drie horizontaal naast elkaar of verticaal boven elkaar geplaatste functies. De centerafstand tussen de functies bedraagt 71mm.

Verkrijgbare variaties

Kies de gewenste variatie door bovenaan één van de mogelijke kleuren te kiezen.

1. Niko Pure Stainless Steel on Anthracite

Niko Pure Stainless Steel on Anthracite is een afdekplaat in puur roestvrij staal op een anthracite onderkader. Met het metalen vooraanzicht en het anthracite zijaanzicht heeft ze net dat ietsje extra. Ze past perfect in hedendaagse interieurs. Niko raadt aan om deze afdekplaat af te werken met met een centraalplaat in Anthracite.  

 2. Niko Pure Alu Grey

Niko Pure Alu Grey is een schakelaar in puur aluminium. Met deze rijke tint verzacht u de kleuren van uw interieur of gaat u ze net benadrukken. Niko raadt aan om deze afdekplaat af te werken met met een centraalplaat in Anthracite.

 3. Niko Pure Black Coated

Niko Pure Black Coated is een afdekplaat in zwart gelakt staal. Het diepe zwart past in moderne én klassieke interieurs. Niko raadt aan om deze afdekplaat af te werken met met een centraalplaat in dezelfde kleur.

4. Niko Pure Champagne Steel

Niko Pure Champagne Steel is een afdekplaat in puur staal. De stijlvolle champagnekleur geeft uw schakelmateriaal een lichte gouden toets en uw interieur een creatieve en exclusieve touch. Niko raadt aan om deze afdekplaat af te werken met met een centraalplaat in dezelfde kleur.

5. Niko Pure Natural Soft Grey

Niko Pure Natural Soft Grey is een afdekplaat met een hoogwaardige linoleum afwerking. Het zachte grijs van deze afdekplaat combineert u met zo goed als elke kleur voor tijdloze en stijlvolle nuances. Niko raadt aan om deze afdekplaat af te werken met met een centraalplaat in Anthracite.

6. Niko Pure Natural Red

Niko Pure Natural Red is een afdekplaat met een hoogwaardige linoleum afwerking. Ze springt in het oog en geeft uw schakelmateriaal een warme toets. Niko raadt aan om deze afdekplaat af te werken met met een centraalplaat in Anthracite.

7. Niko Pure Bakelite® Piano Black

Niko Pure Bakelite®* Piano Black heeft een mooie, subtiele glans. Deze afwerking past perfect in stijlvolle, sobere interieurs met retro of vintage accenten, maar ook in hedendaagse woningen. Niko raadt aan om deze afdekplaat af te werken met met een centraalplaat in dezelfde kleur.

8. Niko Pure Bamboo

Niko Pure Bamboo is een lichte, maar stevige afdekplaat in bamboehout. Het natuurlijke houtmotief sluit mooi aan bij natuurlijke tinten en materialen. Deze afdekplaat wordt best niet gebruikt in een vochtige omgeving. Niko raadt aan om deze afdekplaat af te werken met met een centraalplaat in Anthracite.

9. Niko Pure Alu Black

Niko Pure Alu Black is een afdekplaat in puur aluminium. Het diepe zwart is de accentkleur bij uitstek, u combineert ze met elke andere tint. Met deze afdekplaat maakt u een designstatement. Niko raadt aan om deze afdekplaat af te werken met met een centraalplaat in White Coated.

10. Niko Pure Stainless Steel on White

Niko Pure Stainless Steel on White is een afdekplaat in puur roestvrij staal op een wit onderkader. Met het metalen vooraanzicht en het wit zijaanzicht heeft ze net dat ietsje extra. Ze past perfect in hedendaagse interieurs. Niko raadt aan om deze afdekplaat af te werken met met een centraalplaat in White Coated.

11. Niko Pure White Steel

Niko Pure White Steel is een afdekplaat in wit gelakt staal. Past in elk interieur, als opvallende klemtoon of als rustgevend element. Niko raadt aan om deze afdekplaat af te werken met met een centraalplaat in dezelfde kleur.

Opmerking

Deze afdekplaat dient gebruikt te worden in combinatie met een sokkel en centraalplaat.

INFORMATIE FABRIKANT
Referentiecode FabrikantXXX-76700
Productfichehttp://www.niko.eu/nlbe/niko/producten/afwerking/afdekplaten/pure
PRODUCT INFORMATIE
Product SerieNiko Pure
Aantal Vensters3 inbouwmogelijkheden
OriëntatieHorizontaal
Buitenafmetingen Afdekplaat225 mm x 83 mm
TECHNISCHE INFORMATIE
Centerafstand71 mm
Opbouwhoogtemax. 8,5 mm
Toegekende KeurmerkenCEBEC (Comité Electrotechnique Belge/Belgisch Elektrotechnisch Comité - Voldoet aan Belgische normen)
Toegekende KeurmerkenNF (Norme Française - Voldoet aan Franse normen)