Onze webshop is tijdelijk gesloten terwijl wij alles in gereedheid brengen om onze diensten te verbeteren. Binnenkort zal u kunnen genieten van 24u levering en een nóg groter aanbod aan Doe-Het-Zelf-materiaal

Niko New Hydro Spuitwaterdichte wisselcontroleschakelaar 10A met schroefklemmen

Niko - Ref. 700-37600

Deze Niko 700-37600 New Hydro Grijze Spuitwaterdichte opbouw wisselcontroleschakelaar is voorzien van schroefklemmen en een toets met doorschijnende lens. Hij wordt in een spuitwaterdichte opbouwdoos geplaatst.

Deze Niko 700-37600 New Hydro Grijze Spuitwaterdichte opbouw wisselcontroleschakelaar is voorzien van schroefklemmen en een toets met doorschijnende lens. Hij wordt in een spuitwaterdichte opbouwdoos geplaatst. Onderaan het mechanisme bevinden zich twee nissen voor integratie van een verlichtingseenheid met draden of een automatische verlichtingseenheid. Door ze in het mechanisme te klikken is de automatische verlichtingseenheid ook onmiddellijk aangesloten. Het geheel is spuitwaterdicht wat het uitermate geschikt maakt voor gebruik in vochtige ruimtes en veeleisende omgevingen. Kleur: lichtgrijs met donkergrijze toets. Opgelet: de verlichtingseenheden moeten afzonderlijk besteld worden!

INFORMATIE FABRIKANT
Referentiecode Fabrikant700-37600
Productfichehttp://www.niko.eu/nlbe/niko/artikel/700-37600
Catalogushttp://www.niko.eu/Upload/Brochures/PDF/PC-052-01_CH06.pdf
PRODUCT INFORMATIE
Product SerieNew Hydro (IP55)
Aantal Bedieningen1 knop/schakelaar
Type SchakelaarWisselschakelaar
ControleRuimte voorzien voor controle-LED
TECHNISCHE INFORMATIE
Maximum Spanning250 V
Maximum Stroomsterkte10 A
Hoogte72 mm
Breedte72 mm
BevestigingsmethodeSchroefklemmen
Beschermingswaarde (IP-code)IP55
Toegekende KeurmerkenNF (Norme Française - Voldoet aan Franse normen)
Toegekende KeurmerkenCEBEC (Comité Electrotechnique Belge/Belgisch Elektrotechnisch Comité - Voldoet aan Belgische normen)
Toegekende KeurmerkenKEMA-KEUR (Keuring Elektrotechnische Materialen Arnhem - geschikt voor Nederland)