Onze webshop is tijdelijk gesloten terwijl wij alles in gereedheid brengen om onze diensten te verbeteren. Binnenkort zal u kunnen genieten van 24u levering en een nóg groter aanbod aan Doe-Het-Zelf-materiaal
XL³ 125 verdeelkast - 1 rij van 18 modules - ondoorzichtige deur Bekijk groter

Legrand - XL³ 125 verdeelkast - 1 rij van 18 modules - ondoorzichtige deur

Legrand - Ref. 401631

Een Legrand elektriciteitskast voor huishoudelijke en klein tertiaire toepasingen die uitmunt op vlak van functionaliteit en flexibiliteit.

Deze Legrand XL³ 125 verdeelkast is ontwikkeld met het gebruiksgemak voor de installateur als eerste bekommernis. Het resultaat is een kast voor huishoudelijke en klein tertiaire toepasingen die uitmunt op vlak van functionaliteit en flexibiliteit.

Deze versie van de XL³ 125 verdeelkasten biedt ruimschoots plaats voor 1 rij van 18 modules. Ruimte is effectief een sleutelbegrip bij deze kast; met 43 mm onder de DIN-rail is Legrand momenteel aanvoerder op de markt. Ook langs de zijkanten (45 mm) en tussen de rails (150 mm) is er voldoende manoeuvreerruimte voor de installateur. De DIN-rail kan ook lager gemonteerd worden zodat bovenaan ruimte ontstaat voor vermogenapparatuur. Een interessant voordeel bij tertiaire toepassingen, net als het feit dat de DIN-rail kan vervangen worden door een geperforeerde plaat voor de installatie van niet-modulaire producten.

De XL³ 125 verdeelkast heeft een mooi afgeronde look. Maar esthetiek is natuurlijk niet alles. De deur, naar keuze leverbaar in witte of transparante uitvoering, sluit goed af dankzij de vergrendelbare tweepuntssluiting. Een opendraaiende etikethouder, voorgemonteerd op iedere afdekplaat, laat een noodzakelijke en professionele identificatie toe van de kringen. Een zelfklevende planhouder is een handig toebehoren voor bewaring van documenten in de kast.

INFORMATIE FABRIKANT
Productfichehttp://www.ecataleg.be/nl/ref/401631
Technische Instructieshttp://media.ecataleg.be/2012/11/20121113_70680_1.pdf
Catalogushttp://www.ecataleg.be/nl/catalogus/page/184
PRODUCT INFORMATIE
Product SerieXL³ 125
Aantal rijen1 rij (18 modulen)
Aantal module-eenheden per rij18
Totaal aantal modules18
DeurOndoorzichtig
TECHNISCHE INFORMATIE
Hoogte300 mm
Breedte450 mm
Diepte150 mm
Beschermingswaarde (IP-code)IP40