Onze webshop is tijdelijk gesloten terwijl wij alles in gereedheid brengen om onze diensten te verbeteren. Binnenkort zal u kunnen genieten van 24u levering en een nóg groter aanbod aan Doe-Het-Zelf-materiaal

Niko Original Samengesteld dubbel stopcontact (Sokkel + centraalplaat + afdekplaat) - Verticaal

Niko -

Niko Original volledig apparaat (mechanisme en afwerkingsset) voor een dubbele, verticale wandcontactdoos met penaarde en kinderveiligheid. Beschikbaar in Cream (100-67700) en White (101-67700).

Kies de variatie die je wenst:

Niko Original volledig apparaat (mechanisme en afwerkingsset) voor een dubbele, verticale wandcontactdoos met penaarde en kinderveiligheid. Het stopcontact heeft ook een kinderveiligheid en heeft een inbouwdiepte van 31,5mm. De overspanningsbeveiliging laat toe om gevoelige elektronische apparatuur zoals TV, diepvriezer,.. te beschermen tegen spanningspieken op het elektriciteitsnet.

Beschikbaar in Cream (100-67700) en White (101-67700).

INFORMATIE FABRIKANT
Referentiecode Fabrikant10X-67700
Productfichehttp://www.niko.eu/nlbe/niko/producten/wandcontactdozen/wandcontactdozen_voor_inbouw_of_opbouw/dubbele_wandcontactdoos,_verticaal_met_penaarde_en_kinderveiligheid,_31,5mm_inbouwdiepte
PRODUCT INFORMATIE
Product SerieNiko Original
AardingPenaarde aanwezig
OriëntatieVerticaal
TECHNISCHE INFORMATIE
Hoogte106 mm
Breedte80 mm
Inbouwdiepte31,5 mm
Beschermingswaarde (IP-code)IP21
Toegekende KeurmerkenNF (Norme Française - Voldoet aan Franse normen)
Toegekende KeurmerkenCEBEC (Comité Electrotechnique Belge/Belgisch Elektrotechnisch Comité - Voldoet aan Belgische normen)