Onze webshop is tijdelijk gesloten terwijl wij alles in gereedheid brengen om onze diensten te verbeteren. Binnenkort zal u kunnen genieten van 24u levering en een nóg groter aanbod aan Doe-Het-Zelf-materiaal

Niko - Sokkel wandcontactdoos - met spanningsaanduiding - met penaarde, met kinderveiligheid - 28,5 mm inbouwdiepte

Niko - Ref. 170-33107

Niko 170-33107 sokkel voor stopcontact voorzien van uitsparingen om een module voor spanningsaanduiding te monteren.

Opgelet: de spanningsaanduidings-module moet apart besteld worden!

Mechanisme voor een stopcontact met spanningsaanduiding, penaarde en kinderveiligheid. Dit stopcontact heeft een inbouwdiepte van 28,5mm.

Deze wandcontactdoos wordt gebruikt om gevoelige elektronische apparatuur (zoals tv, hifi, pc, was- en vaatwasmachines en medische apparatuur) te beveiligen tegen spanningspieken op het net als gevolg van netstoringen of indirecte blikseminslag. Het biedt geen beveiliging tegen spanningspieken die de apparatuur binnendringen via andere wegen (zoals kabeldistributie, datalijnen en telefoonlijnen). De wandcontactdoos beveiligt uitsluitend het aangesloten toestel binnen de onderstaande technische specificaties. Het product draagt het CEBEC-keurmerk conform de normen IEC61643-1 en EN61643-11 (klasse III, type 3). De varistoren die de spanning beperken tussen fase (L) en nulgeleider (N), zijn thermisch gecontroleerd. Als de gekleurde led brandt, werkt de beveiliging niet meer (het beveiligde toestel blijft wel onder spanning) en moet de overspanningsmodule worden vervangen.

Het inbouwraam is links onderaan, net boven de inloopsleuf, voorzien van een ronde uitsparing. Deze opening laat toe om de led van de module voor spanningsaanduiding zichtbaar te maken. De module voor spanningsaanduiding wordt op de achterzijde van de sokkel vastgeklikt en is onmiddellijk aangesloten.

Een afwerkingsset (centraalplaat en afdekplaat) in een kleur naar keuze en de module voor spanningsaanduiding moeten apart besteld worden.

INFORMATIE FABRIKANT
Referentiecode Fabrikant170-33107
Productfichehttp://www.niko.eu/nlbe/products/170-33107
Handleidinghttp://www.niko.eu/NIKO/Documents/PM170-37095.pdf
PRODUCT INFORMATIE
Product SerieNiko Intense
Product SerieNiko Original
Product SerieNiko Pure
Type StopcontactStandaard stopcontact
AardingPenaarde aanwezig
Aantal aansluitingen1 aansluiting
ControleMet spanningsaanduiding
Extra Eigenschappenmet spanningsaanduiding
TECHNISCHE INFORMATIE
Hoogte71 mm
Breedte73 mm
Inbouwdiepte28,5 mm
BevestigingsmethodeSchroefklemmen
BevestigingsmethodeKlauwen
Beschermingswaarde (IP-code)IP41
Toegekende KeurmerkenNF (Norme Française - Voldoet aan Franse normen)
Toegekende KeurmerkenCEBEC (Comité Electrotechnique Belge/Belgisch Elektrotechnisch Comité - Voldoet aan Belgische normen)

Combineerbaar met

Dit product kan gecombineerd worden met onderstaande producten.