Onze webshop is tijdelijk gesloten terwijl wij alles in gereedheid brengen om onze diensten te verbeteren. Binnenkort zal u kunnen genieten van 24u levering en een nóg groter aanbod aan Doe-Het-Zelf-materiaal

CATU - Elektrisch Isolerende handschoenen klasse 2 - tot 17 kV

CATU -

Deze CATU elektrisch isolerende handschoenen zijn uitgevoerd in latex, speciaal ontworpen om zeer hoge diëlektrische eigenschappen te verkrijgen, met vingers en duim gedeeltelijk in natuurlijke stand gebogen. Maat: 10 of 11.

Kies de variatie die je wenst:
  • 10
  • 11

Deze CATU elektrisch isolerende handschoenen voldoen aan de internationale norm IEC 60903. Om aan deze norm te voldoen ondergaan zij spannings-, verouderings- en mechanische weerstandstesten. Zij behoren tot de caterorie M van de norm: handschoenen met sterke mechanische weerstand. 

Deze handschoenen zijn uitgevoerd in latex, speciaal ontworpen om zeer hoge diëlektrische eigenschappen te verkrijgen, met vingers en duim gedeeltelijk in natuurlijke stand gebogen. De vorm sluit nauw rond de hand en staat borg voor gebruikscomfort en ergonomie. De rechte kapvorm beschermt tevens de voorarm. 

De handschoenen worden afzonderlijk getest en in een hermetisch plastic zakje verpakt.

Referentiecode FabrikantCG-20-X
Gebruiksspanning17kV