Onze webshop is tijdelijk gesloten terwijl wij alles in gereedheid brengen om onze diensten te verbeteren. Binnenkort zal u kunnen genieten van 24u levering en een nóg groter aanbod aan Doe-Het-Zelf-materiaal
X-Treme-Lite veiligheidshandschoenen - superlicht polyurethaan Bekijk groter

OXXA - X-Treme-Lite veiligheidshandschoenen - superlicht polyurethaan

OXXA Safety Products -

Deze OXXA X-Treme-Lite veiligheidshandschoenen met een superlichte polyurethaan (PU) coating maakt de handschoen extreem licht en biedt een hoge mate van vingergevoeligheid en flexibiliteit. Maat: 9 of 10.

Kies de variatie die je wenst:
  • 9
  • 10

Deze OXXA X-Treme-Lite veiligheidshandschoenen met een superlichte polyurethaan (PU) coating maakt de handschoen extreem licht en biedt een hoge mate van vingergevoeligheid en flexibiliteit. Dit zorgt voor een waarneembare verhoging van de productiviteit van de gebruiker.

Door de antislip die de PU-coating biedt hebben deze handschoenen een goede grip op zowel droge als vettige voorwerpen. De dunne coating van 0,8 mm heeft een schuurweerstand en beschermingsniveau 3. Met deze handschoenen kan je probleemloos kleine voorwerpen hanteren of bijvoorbeeld een toetsenbord of telefoon bedienen.

Dit alles maakt dit de perfecte handschoen voor toepassingen waar nu met katoenen handschoenen, of zonder handschoenen, gewerkt wordt. 

Referentiecode Fabrikant51-100