Onze webshop is tijdelijk gesloten terwijl wij alles in gereedheid brengen om onze diensten te verbeteren. Binnenkort zal u kunnen genieten van 24u levering en een nóg groter aanbod aan Doe-Het-Zelf-materiaal
X-Mech-600 veiligheidshandschoenen - slijtvast Armor Skin® Bekijk groter

OXXA - X-Mech-600 veiligheidshandschoenen - slijtvast Armor Skin®

OXXA Safety Products -

Deze OXXA X-Mech-600 veiligheidshandschoenen zijn gemaakt van het slijtvaste Armor Skin® en heeft een betere schuurweerstand dan leer. Het is het sterkste synthetische materiaal dat ooit is gebruikt voor de productie van handschoenen. Maat: 9 of 10.

Kies de variatie die je wenst:
  • 9
  • 10

Deze OXXA X-Mech-600 veiligheidshandschoenen zijn gemaakt van het slijtvaste Armor Skin® en heeft een betere schuurweerstand dan leer. Het is het sterkste synthetische materiaal dat ooit is gebruikt voor de productie van handschoenen. De voorgevormde vingers volgen de natuurlijke contouren van de hand. Dit resulteert in een zeer comfortabele handschoen.

De rugzijde bestaat uit flexible, ademde Spandex met ergonomisch geplaatste foam verstevigingen. 

Deze handschoenen zijn ideaal voor bijvoorbeeld het hanteren van elektrisch gereedschap in de automotive sector, bouw, civiele dienstverlening, scheepvaart, industrieel onderhoud, magazijnwerk en vrije tijd.

Referentiecode Fabrikant51-600