Onze webshop is tijdelijk gesloten terwijl wij alles in gereedheid brengen om onze diensten te verbeteren. Binnenkort zal u kunnen genieten van 24u levering en een nóg groter aanbod aan Doe-Het-Zelf-materiaal
X-Cut-Pro veiligheidshandschoenen - 100% Dyneema® met een polyurethaan coating Bekijk groter

OXXA - X-Cut-Pro veiligheidshandschoenen - 100% Dyneema® met een polyurethaan coating

OXXA Safety Products -

Deze OXXA X-Cut-Pro veiligheidshandschoenen uit 100% Dyneema® met een polyurethaan coating op de palm zijn snijbestendig, niveau 3, zijn veilig, duurzaam en effectief bij plaatwerkzaamheden en assemblage waar goede beweeglijkheid is vereist. Maat 9 of 10.

Kies de variatie die je wenst:
  • 9
  • 10

Deze veiligheidshandschoenen uit 100% Dyneema® met een polyurethaan coating op de palm zijn snijbestendig, niveau 3, zijn veilig, duurzaam en effectief bij plaatwerkzaamheden en assemblage waar goede beweeglijkheid is vereist. 

De handschoenen zijn koel en zeer comfortabel om te dragen (cool fibre) en hebben een goede grip in vette, natte of droge toepassingen door hun speciale coating. Daarenboven hebben de handschoenen een extra lang machet (5 cm) dat zorgt voor maximale bescherming van de hand en pols.

Deze handschoenen zijn ideaal voor de glasindustrie, metaalindustrie, bouw, assemblage, automotive sector, gemeentelijke en openbare diensten als ook transport.

Referentiecode Fabrikant51-700